Accountmanager Benelux

Heb jij passie voor ijsbanen, ijsbeleving en sales? Als Accountmanager Benelux bezorg jij iedere dag mensen ijspret! Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat iedereen – van jong tot oud en van recreant tot professioneel sporter – het ijs op kan. Kom jij ervoor zorgen dat er geschaatst kan worden in de Benelux?

New Business in de Benelux

In de Benelux is Ice-World al decennialang toonaangevend in het realiseren van recreatieve ijsbanen en onderscheidende sport ijsbaanprojecten. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden, onderhouden en genereren van new business in de Benelux.

Daarnaast werk je samen met de Sales Manager Benelux en ondersteun je het commerciële team van 8 tot 10 collega’s in het behalen van gezamenlijke doelstellingen. Jij bent de contactpersoon voor onze klanten en kent elk project tot in de puntjes.

Verder:

 • Pak je zowel de commerciële- als operationele zaken op;
 • Zorg je voor duidelijke en goede afspraken met je klanten, draag je zorg voor de offertes en contracten;
 • Coördineer je het gehele project van implementatie tot realisatie;
 • Onderzoek je mogelijkheden om projecten duurzamer te realiseren;
 • Heb je nauw contact met verschillende partijen, zoals eventorganisaties, stichtingen, gemeentes, inkopers en ijsmeesters.

 

Wie zoeken we?

Je bent positief ingesteld, hebt een energieke uitstraling en werkt graag in teamverband. Naast dat je in kansen denkt, ben je ook goed in staat deze te verwoorden en over te brengen bij klant en collega. In projectteams werk je graag ‘hands-on’ mee en coördineer je de werkzaamheden. Het werken in verschillende landen met verschillende culturen en omgangsvormen geeft je veel voldoening, waarbij de Benelux jouw speelveld is.

 

Verder heb of ben je:

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in internationale B2B omgeving, inclusief ervaring dan wel affiniteit met projectmanagement;
 • Resultaatgericht op alle niveaus, inclusief B/C-level;
 • Bij voorkeur een netwerk in leisure markt;
 • Beheers je minimaal zowel de Nederlandse als Engelse taal.

 

Wat we jou bieden

Een dynamische functie in een internationale omgeving waarbij je veel vertrouwen krijgt voor jouw inbreng en eigen initiatief. Het bijwonen van de realisatie van een ijsbaan maakt dat je ook wel eens buiten kantoortijden aan het werk bent. Je gaat samenwerken met mensen die kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en samenwerken belangrijk vinden.

 • Salaris € 3.000,- à € 4.000,- voor een 40-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling
 • Thuiswerken of op ons kantoor in Soest
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

 

Wie zijn wij

Als marktleider in mobiele ijsbanen zorgt Ice-World voor de ultieme ijsbeleving. Wij zijn een Nederlands, internationaal opererend, bedrijf met ongeveer 25 medewerkers en een passie voor ijsbanen en ijsbeleving. Met ons eigen gepatenteerde systeem zorgen we al meer dan 30 jaar dat mensen over de hele wereld kunnen schaatsen. We gaan voor kwaliteit, duurzaamheid, winstgevendheid en snelheid en doen er alles aan om onze klanten 100% ijsgarantie te bieden. Wij realiseren wereldwijd toonaangevende ijsevenementen via onze kantoren in Nederland, Duitsland, Dubai en China. Via een uitgebreid dealernetwerk verhuren en verkopen we ijsbanen in meer dan 40 landen verspreid over alle continenten.

 

Vragen of solliciteren?

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan hier! Laat je cv achter en wij nemen contact met jou op.

 

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Sandra Bruurmijn 06-40895134.